O Nama

BMD BAU d.o.o.

BMD BAU d.o.o. je preduzeće za inženjering, građevinarstvo, unutrašnju i spoljnu trgovinu, sa sedištem u Beogradu. Osnovani smo 2005. godine, i od tada smo izgradili reputaciju kao pouzdani i efikasni projektanti, izvođači radova i konsultanti u oblasti hidrotehnike, niskogradnje, visokogradnje i posebno iz oblasti zaštite životne sredine. 
Kompaniju čine licencirani eksperti iz oblasti građevinarstva, arhitekture, pejzažne arhitekture, mašinstva, tehnologije, elektrotehnike i drugih sa ciljem pružanja što kvalitetnijih usluga u okviru zadatih rokova. Najznačajnije polje delovanja kompanije jeste u oblasti zaštite životne sredine – projektovanje sanitarnih deponija, sanacija i rekulativacija nesanitarnih i divljih deponija.
Kompanija danas broji 40 zaposlenih. 15 licenciranih inženjera različitih struka koji čine projektni biro i 25 radnika u operativi zaduženih za izvođenje građevinskih radova i podršku projektnom birou.

Projektovanje, inženjering, konsalting

Izrađujemo projekte uređenja javnih površina i objekata, a naše angažovanje u oblasti niskogradnje uključuje uređenje puteva i vodotoka. Bavimo se izradom kompletne planske i projektne dokumentacije, kao i izradom studija izvodljivosti, studija procene uticaja, elaborata i sl. Pružamo sveobuhvatnu uslugu: pribavljanje potrebne dokumentacije od nadležnih organa, istražne radove, izradu tehničke dokumentacije, obezbeđivanje dozvola kao i izvođenje radova.

Izvođenje radova

Bavimo se izvođenjem radova u oblasti niskogradnje i visokogradnje. Naš tim za izvođenje čini 25 radnika u operativi i 15 licenciranih inženjera različitih struka. Posedujemo mehanizaciju za izvođenje zemljanih radova i na raspolaganju imamo više od 50 građevinskih mašina sa obučenim rukovaocima. Vršimo i specijalizovane građevinske radove, postavljamo instalacije vodovoda I kanalizacije, kao I instalacije jake i slabe struje. Izrađujemo sve vrste razvodnih i komandnih ormana. Izvodimo sve vrste zanatskih radova: demontaže, rušenja, zemljani radovi, zidarski, betonski, armiranobetonski radovi itd.

Zaštita životne sredine

Značajan akcenat stavljamo na osnovna načela i principe zaštite životne sredine, što smo potvrdili uvođenjem ISO standarda 14001 – “sistemi upravljanja životnom sredinom”, a našu kompaniju čini tim eksperata za projektovanje i izvođenje radova iz oblasti zaštite životne sredine.

Energija iz biomase

BMD BAU d.o.o. je generalni zastupnik kompanije Flamma Systems AB iz Švedske. Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sve potencijalne klijente da je kompanija BMD BAU doo je na osnovu ekskluzivnog distributerskog ugovora postala distributer tehnologije i opreme za proizvodnju energije spaljivanjem biomase i drugih energenata koje proizvodi švedska kompanija Flamma Systems Sverige AB za područje Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Kosova, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

Projektovanje

Izvodjenje

Logistika

Reference