Energija iz Biomase

Energija iz Biomase

Flamma Systems AB Švedska

BMD BAU d.o.o. se bavi projektovanjem i izvođenjem radova kao i konsultanskim uslugama u oblasima zaštite životne sredine i obnovljivim izvorima energije.

BMD BAU d.o.o. je generalni zastupnik kompanije Flamma Systems AB iz Švedske.

Kompanija Flamma Systems AB

Proizvodi industrijska postrojenja za grejanje na biomasu po sistemu ključ u ruke. Pored standardnih kotlova snage 500 kW, 1000 kW, 1500 kW, 2000 kW, 3500 kW, 5000 kW možemo isprojektovati i uraditi kompletno postrojenje u skladu sa zahtevom kupca.

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo sve potencijalne klijente da je kompanija BMD BAU doo je na osnovu ekskluzivnog distributerskog ugovora postala distributer tehnologije i opreme za proizvodnju energije spaljivanjem biomase i drugih energenata koje proizvodi švedska kompanija Flamma Systems Sverige AB za područje Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Kosova, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

U okviru ove usluge, kompanija BMD BAU doo može da ponudi celokupna tehnička rešenja, sa svom projektno-tehničkom dokumentacijom i ishodovanjem potrebnih dozvola i saglasnosti, kao i da izvede sve potrebne radove na pripremi lokacije sa potrebnim instalacijama (toplovoda, vode i električne energije)

Za sve informacije o uslugama vezanim za tehnologiju i opremu kompanije Flamma Systems Sverige AB možete se direktno obratiti na email adresu: natasa.rajic@bmdbau.rs ili preko kontakt forme na našem sajtu.